Logik.se är Logik Förlags internetbutik och distributionstjänst på internet. Logik.se startades 2015 och i butiken hittas såväl Logik Förlags egna produktioner som andra intressanta boktitlar och produkter.

Logik Förlag grundades 2005 och producerar främst litteratur med fokus på samhällsdebatt och förankring i den västerländska idétraditionen. Syftet med Logik Förlag är att öka tillgängligheten för böcker med fokus på västerländsk historia, kultur, filosofi och politik.

Förlagets mål är att ge ut ett brett utbud av litteratur där titlarna främst väljs utifrån tidigare nämnt syfte, men då förlaget även går till försvar för yttrandefriheten publiceras även kontroversiell litteratur. Logik Förlag inskränker inte yttrandefriheten till politiskt korrekta författare utan värnar en verklig yttrandefrihet.

Där vi finns, hittar du böckerna

Logik Förlag har under årens lopp gjort sig kända för att alltid vara på plats med ett välfyllt bokbord. Vi ser det som en möjlighet för oss att träffa dig och för dig att på ett rättvist sätt bläddra i och känna på våra böcker. Det är givet att varje arrangemang behöver ett välfyllt bokbord med den senaste och mest relevanta litteraturen tillgänglig för dina besökare.

Arrangerar du själv något och skulle vilja ha Logik på plats med ett ordentligt bokbord? Kontakta oss