Ny bok: Hermann Göring – Tyskland återfött

Nu kommer ytterligare en intressant bok från Logik Förlag. Denna gång är det Tyskland återfött av Hermann Göring som har översatts till svenska för första gången. Boken släpptes 1934 och gavs enbart ut på engelska för att Göring ville ”presentera några av mina idéer om det tyska folkets kamp för frihet och ära”. Detta är alltså Görings berättelse om hur de kunde lyckas ta makten i Tyskland 1933.

Boken är oerhört intressant för både den historiskt och den politiskt intresserade då den ger en förstahandsinblick i 1900-talets mest omtalade politiska revolution – och det från en sida som sällan kommer till tals. Boken har dessutom en nyskriven inledning som beskriver mer om Görings liv – flygaresset från första världskriget som vid den tiden var omåttligt populär i Tyskland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *